- Stoc: Livrare a doua zi
- Cod: BF 002 - TS
- Cantitate: 0.15kg
Contine: ficat de rata 90%, sare, zahar, armagnac, piper, mirodenii, vin de porto.
Se servesc 50-70 grame foie gras (per persoana - suficient pentru 3 portii) in farfurii racite in prealabil. Se serveste pe suport de paine prajita acompaniat de dulceata de ceapa, smochine si un vin dulce si bine racit. Poate fi folosit si pentru diverse umpluturi.
Net: 150 gr - bloc intreg de foie gras.
Producator: Heron Franta
A se păstra la temperatură ambientală, până la data
inscripționată pe ambalaj.
Recomandări de Servire:
• Aperitive Rafinate: Serviți foie gras pe pâine prăjită sau biscuiți crocanți, acompaniat de gemuri de fructe, chutney de smochine sau sosuri balsamice pentru a evidenția aromele complexe.
• Preparat Sauté: Prăjiți ușor foie gras pentru a obține o crustă crocantă la exterior, păstrând interiorul moale și cremos. Serviți-l cu fructe confiate, legume caramelizate sau chiar o salată proaspătă.
• Pâté și Terrine: Transformă foie gras într-un pâté sau terrine de excepție, ideal pentru a fi savurat alături de un pahar de vin alb sec sau de desert.
Specificatii produs | |
Tip | ambiental |
Unitate masura | buc. |
Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină.
Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI A CONSILIULUI din 20 martie 2000 alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:
-
1. Cereale care conţin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelţ, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate
2. Crustacee şi produse derivate
3. Ouă şi produse derivate
4. Peşte şi produse derivate
5. Arahide şi produse derivate
6. Soia şi produse derivate
7. Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)
8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia şi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) şi produse derivate
9. Ţelină şi produse derivate
10. Muştar şi produse derivate
11. Seminţe de susan şi produse derivate
12. Dioxid de sulf şi sulfiţi în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
13. Lupin şi produse derivate
14. Moluşte şi produse derivate
În cazul în care suferiţi de o alergie, vă rugăm să solicitaţi informaţii suplimentare înainte de efectuarea comenzii.
Vă mulţumim pentru înţelegere!